Hordozható CD tartó táska vagy DVD tartó táska

Hordozható CD tartó táska vagy DVD tartó táska

Te is imádod a kedvenc zenéidet hallgatni vezetés közben? De problémát okoz, hogy biztonságban tudd a CD lemezeid? Ebben a termékkategóriában található jó néhány olcsó megoldás a problémára! CD lemezek és DVD lemezek tárolására alkalmas hordozható CD tartó táska az egyszerű, 12 db-ostól a 120 db-os megoldásokig. Villámzáras CD tartó táska kemény, tartós strukturált felületű polipropilén borítással, textil szegett kivitelben. A CD-k a táskában lévő puha tasakokban kapnak helyet. A puha tasak nem karcolja a lemezek felületét. A tasakok könyvszerűen lapozhatók és átlátszók, hogy könnyen és gyorsan megtaláld a kedvenc CD lemezt. Nem szereted az autóban hagyni éjszakára a kedvenc CD lemezeidet? A megoldás az autós CD tartó táska. A CD vagy DVD lemezek tárolására és egyben szállítására is kiváló megoldás a CD tartó táska. Rendszergazdáknak és Discjockey-nak kötelező darab. A tasakok szabvány méretűek és kivetőek, így szükség esetén akár bővíthetjük is a táskában levő tasakok számát. A villámzáras megoldás gyors hozzáférést tesz lehetővé a CD vagy DVD lemezekhez. A fogórésznek köszönhetően táskaszerűen hordozható. A CD tartó mappa ezüst vagy metálkék színben kapható.

Ragasztó stift

Stiftes ragasztó stift

Standard ragasztó stift 15 gramm beszáradást gátló kupakkal. Jó minőségű PVP alapanyagból készült irodai stiftes ragasztó, iskolai ragasztóstift. Iskolába, technikai órákra, óvodába, irodába vagy háztartási célra egyaránt megfelel. Papír ragasztó stift. Megragasztja a papírt, kartont, fotót. Ragasztó stift. A ragasztóstifttel a tiszta, gyors, gazdaságos és pontos ragasztás egyszerűen elvégezhető. Papír ragasztó. Ideális, gyors és pontos módja a címkék, papírok, kartonok, vászon, textilanyagok, filc, parafa, bőr és fényképek ragasztásának. Alkalmas minden típusú karton rögzítéséhez. A stiftekben található glicerin pedig biztosítja a ragasztó könnyű és egyenletes kenhetőségét. A ragasztott felületek összeillesztés után még rövid ideig korrigálhatóak. A ragasztó stift ruhából kimosható. A stiftes ragasztó oldószermentes, nem mérgező. Kiváló kezdeti tapadás, nem csöpög és nem is folyik, a ragasztott felületet nem károsítja. A Standard ragasztóstift ideális és tiszta megoldást nyújt a háztartási és irodai alkalmazásokhoz. Ha gyorsan, nagyobb felületet akarsz ragasztani, akkor ez a savmentes, a fényképet nem bántó ragasztó stift a tökéletes megoldás.

Töltőceruza

A töltőceruza

Rendszerint a 0.5 mm típust használjuk de kapható 0.7 milliméteres és 0.9 milliméteres típus is. A töltőceruza alapvető előnye, hogy nem kell hegyezni és könnyen utánatölthető. Egyszerre több ceruzabél is betölthető, ha elfogyott a használatban lévő, automatikusan utána tölti a következőt. A legtöbb mechanikus ceruzában radír is van beépítve többnyire a végébe. Némelyik töltőceruza csúszásgátló gumis bevonattal is rendelkezik ami kényelmesebb fogást és komfortos használatot tesz lehetővé. A minőségi mechanikus ceruza alkatrészei bronzból készülnek ezáltal meghosszabbítva a töltőceruza élettartamát. Sokan a mai napig minden töltőceruzát egyszerűen csak rotring ceruzának neveznek. A töltőceruza a hagyományos grafitceruza továbbfejlesztett változata. Más megnevezések nyomósíron, pixírón. A napjainkban forgalomban levő írószerek megnevezése a mechanikus ceruza. A 2 mm vastag grafitbéllel szerelt régebbi változatot nevezzük töltőceruzának. Újabban a nyomógomb a töltőceruza oldalán van elhelyezve. A töltőceruza felépítését tekintve általában műanyag. A belső alkatrészek készülhetnek fémből is. A teljesen fémből készült mechanikus ceruza jelentősen drágább lehet, de tartósabb, és nem utolsó sorban esztétikusabb is.