Öntapadó jegyzettömb

Az öntapadó jegyzettömb tökéletesen alkalmas kis jegyzetek készítésére, címkézésre, néhány szavas üzenet küldésére, telefonszámok, árak, hivatkozások, figyelmeztetők gyors készítésére.

Öntapadó jegyzettömb


Az öntapadó jegyzettömb segítségével könnyen üzenhetsz. Az öntapadó jegyzettömb (angolul stick on it), olyan papír lapokból álló tömb, amelyeknek hátoldalán egy kis ragasztócsík található ami majdnem minden felületre feltapad. Az öntapadó jegyzettömb tökéletesen alkalmas kis jegyzetek készítésére, címkézésre, néhány szavas üzenet küldésére, telefonszámok, árak, hivatkozások, figyelmeztetők gyors készítésére. A ragasztó csík jól tapad a legtöbb felületre és nem hagy nyomot az eltávolítása után. Ha akarod, hogy üzeneted feltűnő legyen, kiváló megoldást nyújt az öntapadó jegyzettömb. A papír felület jól írható, nyom nélkül eltávolítható, áthelyezhető és újra felragasztható. Az öntapadó jegyzettömb ideálisan használható a napi tevékenységünk során az irodában, az iskolában és otthon is. Az öntapadós jegyzettömb méretének köszönhető, hogy bármikor magunknál tarthatjuk. Az öntapadó jegyzettömb a klasszikus jól látható sárga színben kapható. Egy öntapadós jegyzettömb 100 lapot tartalmaz.

Csomagzáró gép

Csak egy mozdulat és a csomag le van zárva. A csomagzáró gép használata egyszerű. Csomagok, dobozok, biztonságos, tökéletes, gyors, lezárásához alkalmas csomagzáró gép.

Csomagzáró gép - Ragasztó szalag adagoló gép - Kézi ragasztó szalag húzó készülék

Csak egy mozdulat és a csomag le van zárva. A csomagzáró gép használata egyszerű. Csomagok, dobozok, biztonságos, tökéletes, gyors, lezárásához alkalmas csomagzáró gép. A kézi csomagzáró gép befűzése egyszerű: vezesd át a ragasztószalagot a simító henger és a rugós fém leszorító között, úgy, hogy a ragasztószalag ragasztós fele látsszon. A kézi csomagzáró gép 25 - 50 mm ragasztószalag szélességig- és 60 - 90 méter hosszú ragasztó szalagokhoz használható, 120 mm átmérőig. A csomagzáró gép folyamatosan állítható fékrendszerrel és fogazott acél pengével rendelkezik. A ragasztószalag elvágásához, döntsd előre a csomagzáró gépet addig amíg a műanyag leszorító eléri a ragasztószalag felületét, majd egy határozott mozdulattal vágd el a ragasztószalagot. A beépített féknek köszönhetően a ragasztószalag mindig feszes marad. Strapabíró kivitel a fém felépítésnek köszönhető. Kézreálló, ergonomikus fogantyú. A kézi csomagzáró gép nagyipari használatra nem alkalmas. Piros és kék színben forgalmazzuk.

Kedvező ár
Fém vázas strapabíró felépítés
Kézreálló, ergonomikus markolat
Fogazott acél penge a könnyű vágáshoz
Fokozat mentesen állítható fék

Színes ceruza készlet

Sokan kérdezik, hogy melyik típusú színes ceruza a legjobb rajzoláshoz. A jó minőségű színes ceruzák általában nem olcsók. Három típusú színes ceruzával találkozunk, háromszög alakúval, hat szögletűvel és henger alakúval, illetve ezek vékony és vastag változatával.

Hogyan válasszunk színes ceruzát?

Sokan kérdezik, hogy melyik típusú színesceruza a legjobb rajzoláshoz. Általános szabály, hogy színes ceruzát ne a hipermarketek kínálatából válasszunk! A jó minőségű színesceruzák általában nem olcsók. Három féle színesceruzával találkozunk, háromszög alakúval, hat szögletűvel és henger alakúval, illetve ezek vékony és vastag változatával. A pedagógusok a háromszög alakú ceruzát részesítik előnyben, amely a helyes írószerhasználatra készteti a gyermeket. Ellenben nem javasolják a sima, kerek kialakítású színesceruzát, amely csúszik és ráadásul könnyen elgurul. Érdemes a háromszög alakú színes ceruza választását megfontolni, hiszen a három oldalra automatikusan felfekszenek az ujjak, ezáltal stabilabb tartást biztosítva. A színes ceruza egyik legfontosabb jellemzője, hogy mennyire puha a ceruza hegye és mennyire intenzívek a színek. Előfordulhat az is, hogy a ceruza lakkozása és az alacsony pigmenttartalom miatt jelentős a színbeli eltérés, a barna inkább narancssárga, a fekete pedig szürke, a sárga meg szinte nem is látszik. Ahhoz, hogy öröm legyen a rajzolás, nem árt, ha kéznél van egy jó minőségű hegyező. Nem árt ha ellenőrizzük a ceruza hegyező élét, mielőtt kidobnánk a színesceruzát, mondván, hogy rosszul hegyezhető gyenge minőség. Ha mégis sikerült rosszul hegyezhető ceruzákat beszerezni jobb, ha egy felnőtt, sniccer segítségével hegyezi ki a színesceruzákat. A natúrfából készült, nem lakozott testű színes ceruza előnye, hogy nem csúszik. A vastag változatok ajánlottak a kicsiknek, ovisoknak. A vastag színes ceruza kialakítása segíti a gyermekek finom motorikus képességeinek kifejlesztését és a gyermekek írásoktatásában is nagy szerepet játszik. Az is fontos, hogy a ceruzabél a fa foglalat közepén helyezkedjen el. Nézzük meg, hogy a színesceruza kihegyezett felén látható fa sima legyen. Ha szálkás, a ceruza hegye, hegyezővel hegyezve rendszeresen ki fog törni. Fontos, hogy ne válasszunk kemény hegyű színes ceruzát, akkor sem, ha olcsó, mert nehéz lesz a rajzolás a kemény ceruzabél miatt, és könnyen elmegy a kedve a gyereknek a rajzolástól. A 6 darabos színes ceruza készlet inkább a kisebbeknek, kezdő rajzolóknak való, akik még az erős színekkel (piros, fekete, kék, zöld) szeretnek rajzolni. A rajz a gyerekeknél az élmények feldolgozásának egyik fontos eszköze. Egy színesceruzával készített rajz jelentősen hozzájárul a gyermek szem-kéz koordináció fejlesztéséhez és nem utolsó sorban a színek nevének megtanulásához, később pedig az esztétikai érzék kifejlődéséhez.